Entreprise | FLD

Entreprise

Når vi udfører renovering af installationer i entreprise, er det med garanti for sikker projektstyring af byggesagen. Vi værdsætter god planlægning og effektiv kommunikation på pladsen. Vi tager ikke kun ansvar for din renovering, men også for dine beboeres tryghed og en god oplevelse for både beboere og håndværkere.

Læs mere

Renovering i entreprise af den gamle bygningsmasse

Vi er eksperter i renovering i entreprise af installationer i den gamle bygningsmasse. Vi tror på, at det bedste resultat altid kommer af en individuel tilgang til den enkelte byggesag fra det første planlægningsmøde til den endelige aflevering. Vi renoverer i omegnen af 2.500 lejligheder årligt. Heraf er størstedelen beboede, imens vi arbejder.

Vi tager ansvar for byggepladsen og gør brug af en række effektive tiltag, som til sammen sikrer overholdelse af kontrakttidsplanen. Det har vi gjort i de mere end 80 år, FLD har eksisteret. Vi ved af erfaring, at god og effektiv kommunikation kan være afgørende for den gode renovering for både håndværkere og beboere. Derfor prioriterer vi nøje planlagte sagsmøder og informationsmøder med beboere.

Lad os tage ansvar for din hovedentreprise:

  • Udskiftning af stigstrenge og faldstammer i beboede boliger
  • Renovering eller udskiftning af radiatorer fx i forbindelse med altanprojekter
  • Badeværelsesrenoveringer hos boligforeninger
  • Renovering af vandrør og afløb
  • Renovering af varmeanlæg

Involvering af lokalsamfundet

Vi gør meget ud af at involvere lokalsamfundet i vores byggesager og renoveringer. Særligt er vi opmærksomme på mulighederne, når vi arbejder i socialt belastede områder. Det er en del af vores CSR politik og ”FLD ånden”, at alle bør få en ekstra chance. Derfor ansætter vi ofte lokale i arbejdsprøvning eller flexjob i samarbejde med det lokale jobcenter.

Udover glæden ved at få tilbudt arbejde giver det også automatisk beboerne et større tilhørsforhold til byggesagen. For her inddrages de aktivt i byggesagen på flere områder, og vi får mulighed for at gøre gavn af god arbejdskraft. Faktisk fører denne type aftaler ofte til efterfølgende fastansættelse hos os. Det er ren ”win-win”, som man siger.

Mangelfri aflevering er altid målet

Vi bliver lige stolte hver gang, vi kan aflevere og dokumentere rettidigt mangelfrit arbejde. En mangelfri aflevering er altid målet i vores byggesager. Det er en stor glæde for både beboere, bygherre og os, hver gang målet indfries. Din byggesag er i trygge hænder hos vores entreprisesektion.

Du vil komme til at samarbejde med et team af stærke bygningsrådgivere. Vi har mange års erfaring i at lede en byggesag, og ingen sager er for store eller små til FLD.

Udvalgte referencer

Kontakt entreprisesektionen

Kontakt vores entreprisesektion og få vores bud og pris på, hvordan vi vil løse jeres næste byggesag eller renoveringsopgave:

Christian Nyborg
Direktør, Projekt

Kontakt:
30 16 08 76
Christian@fld.dk

Jesper Hågensen
Tilbudschef

Kontakt:
22 10 14 94
jesper@fld.dk

Poul Erik Adolf | FLD

Poul Erik Adolf
Tilbudsberegner

Kontakt:
30 16 08 96
poulerik@fld.dk