Glumsøparken fik opgradering af badeværelsesindretningen ved renovering af installationer

Med GIS installationssystemet fik beboerne i Glumsøparken en opgradering af badeværelsesindretningen med i købet, da afdelingen fik foretaget en komplet udskiftning af vand- og afløbsinstallationerne af FLD.

Glumsøparken er beliggende i Brønshøj og rummer 378 familieboliger og 46 ungdomsboliger. Afdelingen strækker sig over fem veje og rummer alle steder en hyggelig atmosfære, grønne områder og gode forhold for især børnefamilierne. Mange af afdelingens beboere har boet der hele livet.

I 2013-2015 fik Glumsøparken foretaget en renovering med komplet udskiftning af FLD, af afdelingens vand- og afløbsinstallationer samt en delvis renovering af centralvarmen.

KAB havde i samråd med FLD valgt GIS installationssystemet fra Geberit

Systemet gør det muligt at skjule rørene fra installationerne, og alle rør og faldstammer skjules således i væggen. Materialerne i GIS systemet er specialdesignet til præfabrikerede løsninger, og systemerne er både brandsikre og lydtætte. Med denne løsning fik beboerne opgraderet indretningen af badeværelserne til et langt mere roligt udtryk.

Med arbejdet fulgte også en istandsættelse af terazzo gulvet i badeværelset, ligesom alle andre overflader blev sat i stand og malet.

Boligerne var alle beboede under renoveringen, så der var stor fokus på det gode samarbejde med beboerne. Særligt er der mange ældre beboere i afdelingen, som vi skulle tage stor hensyn til, da en renovering som denne let kan synes uoverskuelig for ældre beboere.

Vi oplevede en rigtig god proces på denne sag, ligesom vi også havde et godt samarbejde og en konstruktiv dialog med ejendomskontoret og rådgiver på sagen. Ligeledes var samarbejdet med underentreprenørerne også værd at bemærke og alle levede op til sagens krav om proces, tid og kvalitet.

Download case

Læs også

Store Kongensgade

Med nye varmeanlæg og brugsvandsinstallationer blev de smukke, arkitektoniske ejendomme på Store Kongensgade fremtidssikret med respekt for fortiden… Læs casen her… 

Læs mere

A/B Linoleumshuset

Fredningen af Linenoleumshuset stillede særlige krav om udførelsesmetoder og materialevalg, ved udskiftningen faldstammer og vandrør i ejendommen i 2021.. Læs casen her… 

Læs mere

Kontakt os

Vi kan tage ansvar for din næste renovering af fx vandinstallationer.
Kontakt Direktør, Entreprise, Christian Nyborg:

Christian Nyborg
Direktør, Projekt

Kontakt:
30 16 08 76
Christian@fld.dk