test billede til opdatering af siden

VVS

Vi har mere end 80 års erfaring med renovering og drift af VVS-installationer. Vi kender til vigtigheden af vedligeholdelse af installationer og sætter en ære i at kunne rådgive vores kunder til at vælge den rigtige løsning. Det gælder både når installationerne skal udskiftes eller energioptimeres.

Læs mere

VVS drift, vedligeholdelse og renovering

VVS-sektionen består af to brands. Vi er eksperter i at drifte, vedligeholde, renovere og energioptimere VVS-installationer. Uanset hvilken opgave, vi arbejder på, er det med samme professionelle tilgang, så kunden kan føle sig tryg i samarbejdet med os.

Vi løser alle typer opgaver indenfor renovering og drift af VVS, og ingen opgaver er for store eller for små. Vi laver reparationer og moderniseringer, ligesom vi også rådgiver vores kunder som deres faste VVS-partner.

Vi har viden om de seneste tendenser i branchen og kan hjælpe vores kunder med at vælge den bedste løsning. Ligeså servicerer vi rigtig mange kunder med dagligt vedligehold af eksisterende installationer. Det er typisk kunder, som vi har indgået en længerevarende rammeaftale med.

Altid med energibesparelser for øje

Når vi rådgiver og renoverer, er det altid med energibesparelser for øje, så kundens investering sikres den længst mulige levetid og hurtigste indtjeningstid. Miljøhensyn er en del af vores overordnede CSR strategi om at tage ansvar for miljøet og omgivelserne omkring os. Det kan vi bl.a. gøre ved at vælge og rådgive om miljøvenlige og energirigtige løsninger.

Parathed, fleksibilitet og venlighed

Nedbrud eller defekte VVS-installationer har ofte stor indflydelse på den daglige drift. Vores kunder er derfor afhængige af, at vi hurtigt kan rykke ud.

Parathed og fleksibilitet er en integreret del af vores VVS-forretning. Med 180+ medarbejdere på arbejde hver dag er vi tæt på vores kunder og kan hurtigt reagere, hvis der er brug for vores assistance. Vi har et kompetent kundeserviceteam med søde medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe.

Bemandet VVS vagtordning døgnet rundt

Vi ønsker at være kundens foretrukne partner, når det gælder opgaver indenfor renovering og drift af VVS. Derfor har vi flere procedurer og forhold, som sikrer vores kunder hurtig udrykning og stor fleksibilitet. Fx kan vi via GPS-sporing i vores mere end 100 servicebiler hurtigt lokalisere den servicevogn, der er tættest på kunden.

Sammen med vores tilbud om døgnvagt garanterer vi således kunden max fleksibilitet og hurtig reaktion ved akutte tilfælde både dag og nat. Dette er med til at give stor tilfredshed hos mange af vores kunder.

Udvalgte referencer

Kontakt VVS-sektionen

Kontakt VVS-sektionen hvis I ønsker en kompetent samarbejdspartner til vedligeholdelse og renovering af VVS-installationer i serviceaftale, rammeaftale eller som fagentreprise:

Henrik Engelgaar

Henrik Engelgaar

Direktør, VVS København

Kontakt:
26 32 89 71
Henrike@fld.dk