Movia

Med en fast rammeaftale om servicering af Movias 121 chaufførstuer på hele Sjælland er Movias personale sikret ordentlige forhold, når der holdes pause mellem busruterne. Den store geografiske spredning stiller krav til os om et godt beredskab, som står klar, når Movia melder ind.

Movia er Danmarks største trafikselskab og kører med sine busser på hele Sjælland. Movia transporterer årligt mere end 215 mio. passagerer på bl.a. ca. 450 buslinjer.

Med et stort net af buslinjer på hele Sjælland følger også en lang række lokationer med chaufførstuer, som indimellem skal serviceres med forskellige VVS opgaver og vedligehold. Denne opgave har Finn L. & Davidsen varetaget for Movia over to omgange af 4 års varighed.

Vores rammeaftale med Movia indebærer generel afhjælpende VVS vedligehold og service, herunder blikarbejde og større renoveringsopgaver på selskabets 121 lokationer over hele Sjælland.

Den store geografiske spredning stiller krav til vores beredskab, som selvfølgelig er tilrettelagt med både for- og bagvagt i en vagtordning, som er til rådighed for Movia 24/7/365.

Som fast samarbejdspartner er Movia sikret en fast kontaktperson hos Finn L. & Davidsen, ligesom vi også kun sender faste montører til opgaver hos Movia. Dermed er Movia altid sikret en høj service udført af fagfolk fra Finn L. & Davidsen, som de kender godt.

Download case

Movia

Læs også

Store Kongensgade

Med nye varmeanlæg og brugsvandsinstallationer blev de smukke, arkitektoniske ejendomme på Store Kongensgade fremtidssikret med respekt for fortiden… Læs casen her… 

Læs mere

A/B Linoleumshuset

Fredningen af Linenoleumshuset stillede særlige krav om udførelsesmetoder og materialevalg, ved udskiftningen faldstammer og vandrør i ejendommen i 2021.. Læs casen her… 

Læs mere

Kontakt os

Anders Thim | FLD

Anders Thim
Strategisk Markedschef

Kontakt:
22 10 56 53
Anderss@fld.dk