Varmepumper

Varmepumper er en anden alternativ energiløsning, som der er flere grunde til at investere i. Det er en effektiv og miljøvenlig varmekilde, som øger komforten og reducerer energiforbruget.

Varmepumper tjener to forskellige formål afhængig af individuelt behov:

  • Luft-til-luft
  • Luft-til-vand

Vi installerer rigtig mange varmepumper og har kompetente medarbejdere, som er klar til at rådgive dig om det rigtige valg af varmepumpe som varmekilde til din ejendom.

Luft-til-luft varmepumpe

Luft-til-luft varmepumpen omdanner den omgivende udeluft til varm luft og giver samtidig mulighed for køl. Dette foregår via en udedel og en indedel, hvor udedelen blæser den varme luftstrøm ind i boligen.

Løsningen kan være et energibesparende supplement til helårshuse med el-varme eller fungere som primær varmekilde i sommerhuse.

Luft-til-vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumpen trækker energien ud af den friske udeluft gennem en varmeveksler og overfører den til vandet, der cirkulerer i husets varmesystem.

En luft-til-vand varmepumpeløsning består af en indedel og en udedel, hvor kompressor og teknik er placeret. Løsningen kan benyttes i alle boligtyper og kan udmærket fungere som eneste varmekilde.

Luft-til-vand varmepumpeløsningen er især velegnet til installationer med lavtemperatur som f.eks. gulvvarme og anlæg med store radiatorer.

Tal med os om det rette valg af varmepumpe

FLD yder rådgivning og installering overfor vores kunder, ligesom vi også servicerer dit varmepumpeanlæg. Dermed sikrer vi, at din varmepumpe altid yder dig optimal energibesparelse.

Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Det er nemlig en rigtig god ide at tale med en fagmand, hvis du er i tvivl, om en varmepumpe er den mest økonomiske og komfortable løsning for dig og din ejendom.

Hos FLD svarer vi hver dag på mange spørgsmål om energi- og varmeløsninger og vi kan også hjælpe dig.

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Kontakt os

Kontakt os og få råd og vejledning til det rigtige valg af varmepumpe:

Jens Erik Rasmussen | FLD

Jens Erik Rasmussen
Afdelingsleder Haslev

Kontakt:
22 10 14 51
jenserik@fld.dk

Thomas Thyge | FLD

Thomas Thyge
Afdelingsleder Køge

Kontakt:
40 25 48 01
thyge@fld.dk