Energi | FLD

Energi

Vores energiafdeling er specialister i vedvarende energiløsninger og energirenoveringer. Kunden er i fokus og enhver energiløsning tilpasses den konkrete ejendom, så din investering hurtigst muligt tjener sig hjem og sikrer dig den højest mulige energibesparelse.

Læs mere

25 års erfaring med energirenovering og optimering

Du møder nogle af branchens dygtigste folk, når vi tilbyder energirådgivning, projektstyring og implementering af energibesparende løsninger af enhver art. Du er sikret moderne og optimale energiløsninger, idet vi samarbejder med de største producenter indenfor energioptimering og foretager dokumenterbare installationer i alle typer ejendomme.

Projektstyring ved energirenoveringer er en af vores spidskompetencer, og vi tager nøje højde for alle aspekter af din byggesag, så opgaven udføres så smidigt som muligt og afleveres til aftalt tid.

​Du får direkte gavn af vores 25 års erfaring med energirenovering og moderne energiløsninger. Med denne viden skaber vi hvert år store besparelser for vores kunder indenfor bygge & anlæg, idet en modernisering af energikilderne giver god mening, når renoveringen allerede er i gang.

Opnå store besparelser med den bedste energiløsning

Vi hjælper dig med at tage den rette beslutning, så du kan opnå store besparelser med den bedste energiløsning til netop din ejendom. Med højteknologiske løsninger er der en lang række fordele med overvågning af varmeanlæg, styring af varmecentraler og regulering af forbrug med stor økonomisk gevinst til følge.

Få tryghed med overvågning af dine installationer

Få fyldt udbytte af din investering og lad vores energikonsulenter overvåge dine installationer i en moderne løsning, hvor driftsforstyrrelser hurtigt detekteres og forhindrer skader og spild. Med en overvågningsløsning får vi direkte besked, hvis der sker en unaturligt stigning i f.eks. vandforbruget, hvilket kan betyde brud på en installation.

Vi kan overvåge om alle varmeinstallationer kører som de skal og hvis der opstår driftsforstyrrelser, kan vi med fjernovervågning se hvor i anlægget fejlen er opstået. På den måde spares der meget tid og mange penge med at fejlfinde. Vi kan omgående sætte ind på det helt rette sted, og hurtigt genetablere stabil drift.

Vi tilbyder løsninger i stor og lille skala, og enhver løsning tilpasses behovet i din ejendom, så I får det optimale ud af jeres investering. Du er velkommen til at kontakte vores energispecialister direkte, hvis du har spørgsmål vedr. energiløsninger og energioptimering.

Få en gennemgang af din ejendom

Vores konsulenter kommer gerne ud og laver en gennemgang af din VVS-installationer og varmecentral. Her vil du hurtigt og effektivt få et indblik i, hvor der kan sættes ind for, at I opnår den bedste effekt på ejendommens samlede energiforbrug- og regnskab.

Udvalgte referencer

Kontakt energiafdelingen

Kontakt vores dygtige konsulenter i energiafdelingen og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med energioptimering af din ejendom:

Lars Boye-Nielsen
Energirådgiver

Kontakt:
22 10 14 85
Larsn@fld.dk

Peter Zangenberg
Energispecialist

Kontakt:
22 10 14 95
peter@fld.dk