Få en tryg el- eller VVS-uddannelse som lærling hos FLD

Vi har et stærkt lærlingprogram, som sikrer dig en tryg og alsidig uddannelse på lige fod med kvalificerede og opbakkende kollegaer.

Med en el- eller VVS-uddannelse hos FLD har du som lærling de bedste vilkår for en spændende karriere indenfor el- og VVS-faget. Vores lærlinge er fordelt på vores fire lokalafdelinger i hhv. Haslev, Brøndby, Køge og Amager.

Det samlede lærlingteam består pt. af omkring 25 lærlinge fordelt på el og VVS.

Alle vores lærlinge deltager på lige fod med det øvrige team og indgår som en naturlig del af den daglige rutine med ansvar for egne opgaver, kundekontakt og selvstændig planlægning af en lang række opgaver.

Kontakt Anders Thim eller Steven Andersen, hvis du vil høre mere om vores lærlingprogram og om at være en del af vores team.

 

Én læreplads – et hav af muligheder

Som FLD-lærling får den bedste start på en karriere indenfor bygge- og anlægsfaget. Du får en alsidig uddannelse i en moderne virksomhed med mulighed for job efter endt læretid.

Vi ansætter lærlinge indenfor en række forskellige el- og VVS-fag:
– Elektriker
– Blikkenslager
– VVS
– Energitekniker
– EUX-lærlinge

Hos FLD ønsker vi at uddanne og beholde vores dygtige medarbejdere. Derfor har vi et stærkt lærlingprogram, som danner grundstenen i vores karrieretrappe og giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, hvis du har lyst.

Læs om Mathias Jakobsen, som begyndte sin karriere hos FLD som nyuddannet VVS-montør. Han udviste vilje og gåpåmod, og på kort tid gik han fra at være montør til byggeleder.

 

Kom på udvekslingstur “down under” som VVS-lærling

Finn L. & Davidsen har et spændende udvekslingsprogram med den australske VVS-virksomhed Cooke og Dowsett. Udvekslingen er et led i en større strategi om at skabe en attraktiv læreplads, hvor vi har mulighed for at belønne de lærlinge, der yder den bedste indsats.

Hvert år sender vi en af vores VVS-lærlinge afsted til Australien for at arbejde sammen med de australske folk og få en fornemmelse af VVS-branchen, som den ser ud på den anden side af jorden. Hvert år har vi ligeså besøg af en australsk lærling, som får et indblik i, hvordan vi arbejder med VVS-faget her i Danmark.

Det er altid meget lærerigt for begge parter og noget, som beriger vores dagligdag på mange måder.

Kontakt lærlingansvarlige hos FLD, Anders Thim ved VVS og Steven Andersen ved el, hvis du vil vide mere om det at være lærling hos FLD.

Anders Spiegelhauer | Finn L. & Davidsen | FLDAnders Thim
Lærling-
ansvarlig,
VVS

Kontakt:
22 10 56 53
anderss@fld.dk

Steven Andersen | Finn L. & Davidsen | FLDSteven Andersen
Lærling-
ansvarlig, el

Kontakt:
30 16 08 65
steven@fld.dk

Derfor skal du være lærling hos FLD

30 dage i Australien

Som VVS-lærling i FLD er jeg en vigtig del af teamet. Jeg bliver behandlet med respekt og får rigtig mange spændende og selvstændige opgaver.

Ikke to dage er ens og vi arbejder alle sammen om at løse dagens opgaver på den bedst mulige måde.

FLD går meget op i, at vi lærlinge har det godt. Jeg var heldig at blive udvalgt til at tage til Australien og arbejde i en måned.  Det er den største oplevelse i mit liv.

Jeppe Storm Smedegaard
VVS-lærling
2015-2019

Moderne læreplads

Hos FLD er jeg en del af en moderne virksomhed, som sætter dagsordenen for flere nye ting i branchen

Jeg bliver efteruddannet på FLD Skolen, hvor jeg har lært mange ting som går ud over min egentlige uddannelse.

Jeg har rigtig gode kollegaer, som gør det sjovt at komme på arbejde hver dag. Vi arbejder sammen om at lave et godt færdigt resultat. Det bedste er at lave noget og se, at det også virker i praksis.

Nikolaj S. Christensen
Elektrikerlærling
2015-2019

En tryg læreplads

Det bedste ved at være lærling i FLD er den gode tone mellem svende og lærlinge.

Alle hjælper hinanden og jeg får ikke kun lette opgaver, bare fordi jeg er lærling. Jeg bliver udfordret fagligt hver dag og får sågar lov at arbejde med enkelte sager på egen hånd. Det har jeg lært meget af!

FLD er et trygt og godt sted at være lærling. Jeg bliver virkelig taget seriøst og min mening betyder noget.

Frederik Spiegelhauer
Blikkenslagerlærling
2016-2020