Bliv lærling hos FLD

Lærling

Få en tryg el- eller VVS-uddannelse som lærling hos FLD

Vi har et stærkt lærlingprogram, som sikrer dig en tryg og alsidig uddannelse på lige fod med kvalificerede og opbakkende kollegaer.

Med en el- eller VVS-uddannelse hos FLD har du som lærling de bedste vilkår for en spændende karriere indenfor el- og VVS-faget. Vores lærlinge er fordelt på vores lokalafdelinger i hhv. Haslev, Brøndby og Køge.

Det samlede lærlingteam består pt. af omkring 25 lærlinge fordelt på el og VVS.

Alle vores lærlinge deltager på lige fod med det øvrige team og indgår som en naturlig del af den daglige rutine med ansvar for egne opgaver, kundekontakt og selvstændig planlægning af en lang række opgaver.

Én læreplads – et hav af muligheder

Som FLD-lærling får den bedste start på din karriere indenfor bygge- og anlægsfaget. Du får en alsidig uddannelse i en moderne virksomhed med god mulighed for fastansættelse efter endt læretid.

Vi ansætter lærlinge indenfor en række forskellige el- og VVS-fag:

  • Elektriker
  • Blikkenslager
  • VVS
  • Energitekniker
  • EUX-lærling

Hos FLD ønsker vi at uddanne og beholde vores dygtige medarbejdere. Derfor har vi et stærkt lærlingprogram, som danner grundstenen i vores karrieretrappe og giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt, hvis du har lyst.

Læs om Mathias Jakobsen, som begyndte sin karriere hos FLD som nyuddannet VVS-montør. Han udviste vilje og gåpåmod, og på kort tid gik han fra at være montør til byggeleder.

Kom på udvekslingstur “down under” som VVS-lærling

Finn L. & Davidsen har et spændende udvekslingsprogram med den australske VVS-virksomhed Cooke og Dowsett.
Udvekslingen er et led i en større strategi om at skabe en attraktiv læreplads, hvor vi har mulighed for at belønne de lærlinge, der yder den bedste indsats.

Hvert år sender vi en af vores VVS-lærlinge afsted til Australien for at arbejde sammen med de australske folk og få en fornemmelse af VVS-branchen, som den ser ud på den anden side af jorden. Hvert år har vi ligeså besøg af en australsk lærling, som får et indblik i, hvordan vi arbejder med VVS-faget her i Danmark.

Det er altid meget lærerigt for begge parter og noget, som beriger vores dagligdag på mange måder.

FLD Skolen

FLD Skolen er vores interne uddannelsestiltag, som skal sikre, at folkene i hele vores organisation udvikles i takt med nye tiltag i branchen. Vi underviser vores medarbejdere 1-2 gange årligt indenfor fagaktuelle og praktiske områder, som skal sikre højere sikkerhed og bedre service overfor både kunder og kollegaer.

Jeppe Storm | FLD

30 dage i Australien

Jeppe Storm Smedegaard
VVS-lærling i 2015-2019

Som VVS-lærling i FLD er jeg en vigtig del af teamet. Jeg bliver behandlet med respekt og får rigtig mange spændende og selvstændige opgaver.

Ikke to dage er ens og vi arbejder alle sammen om at løse dagens opgaver på den bedst mulige måde.

FLD går meget op i, at vi lærlinge har det godt. Jeg var heldig at blive udvalgt til at tage til Australien og arbejde i en måned. Det er den største oplevelse i mit liv.

Lærling i FLD

Moderne læreplads

Nikolaj S. Christensen
Elektrikerlærling i 2015-2019

Hos FLD er jeg en del af en moderne virksomhed, som sætter dagsordenen for flere nye ting i branchen.

Jeg bliver efteruddannet på FLD Skolen, hvor jeg har lært mange ting som rækker ud over min egentlige uddannelse.

Jeg har rigtig gode kollegaer, som gør det sjovt at komme på arbejde hver dag. Vi arbejder sammen om at lave et godt færdigt resultat. Det bedste er at lave noget og se, at det også virker i praksis.

Frederik Spiegelhauer | FLD

En tryg læreplads

Frederik Spiegelhauer
Blikkenslagerlærling i 2016-2020

Det bedste ved at være lærling i FLD er den gode tone mellem svende og lærlinge.

Alle hjælper hinanden og jeg får ikke kun lette opgaver, bare fordi jeg er lærling. Jeg bliver udfordret fagligt hver dag og får endda lov at arbejde med enkelte sager på egen hånd. Det har jeg lært meget af!

FLD er et trygt og godt sted at være lærling. Jeg bliver virkelig taget seriøst og min mening betyder noget.

Vil du være lærling hos FLD?

Send os din ansøgning eller kontakt vores lærlingansvarlige; Anders Thim ved VVS og Steven Andersen ved el, hvis du gerne vil blive lærling hos FLD:

Anders Thim | FLD

Anders Thim
Strategisk Markedschef

Kontakt:
22 10 56 53
Anderss@fld.dk

Steven Andersen
Direktør, El

Kontakt:
30 16 08 65
Steven@fld.dk