Værdisæt

Vores værdisæt er med til at definere os som samarbejdspartner og er en vigtig og integreret del af vores virksomhed. Ejer af FLD, Lasse Houengaard modtog i oktober 2019 en hæderspris for sit arbejde med integration af virksomhedens værdisæt. Læs her under, hvilken betydning vores værdisæt har for dig med FLD som samarbejdspartner:

Vi går forrest i branchen

Vi vil være det gode eksempel, og vi ønsker at differentiere os fra branchen, at udvikle os og være på forkant med branchen – lige fra godt håndværk, kvalitet og til it. Det gør vi bl.a. for at kunne tilbyde vores kunder den bedste løsning og den bedste service. Når vi rådgiver og vejleder kunden, vil kunden være garanteret, at vi handler ud fra branchens nyeste tendenser. Kunden kan derfor forvente, at vores produktudvalg altid er opdateret og af høj kvalitet.

Vi holder ord og aftaler

At vi holder ord og aftaler er noget af det vigtigste, vi kan tilbyde og garantere vores kunder. Kunden får leveret det aftalte produkt eller projekt, til den aftalte tid og i den aftalte kvalitet. Er der særlige forhold hos en kunde, som vi lover at efterleve, skal kunden altid kunne regne med, at vi holder vores ord. Det er med til at skabe tryghed og forstærke relationen til kunden, at vi holder, hvad vi lover.

Vi passer på hinanden

Som kunde vil man hurtigt opleve, at vi passer på hinanden. Vi har en defineret CSR strategi, som er styrende for mange af de aktiviteter og tiltag, vi foretager os i dagligdagen og som smitter af i vores tilgang til kunden og til vores omverden. Vi har altid særlig fokus på, at vi arbejder under ordentlige forhold, og at vores underentreprenører indordner sig under samme krav til sundhed og sikkerhed, som vi har i vores hverdag.

Vi gør hinanden bedre

Vi gør meget ud af at lære af hinandens erfaringer. Er der sket en fejl hos en kunde, sørger vi for at dele vores viden internt, så den samme fejl ikke opstår igen. Vi arbejder strategisk med vores projekter og trækker på egne og kollegers erfaringer, som er med til at gøre os bedre og stærkere som installatør.

Vi gør det vi er bedst til

Vi kan vores kram – vi gør det, vi er bedst til og ikke andet. Vi holder os til de områder, hvor vi er stærkest for på den måde altid at kunne levere den bedste løsning. Det er med til at give kunderne sikkerhed for høj kvalitet og en installatør og leverandør med solid erfaring.

Vil du vide mere om vores værdisæt?

Kontakt vores HR ansvarlige, Malene Keldt for mere information om, hvordan vi arbejder med integration af vores værdisæt:

Malene Keldt | FLD

Malene Keldt
HR Leder

Kontakt:
30 16 08 66
malene@fld.dk