El-service til boligforeninger

Vi kender til vigtigheden af, at beboere kan føle sig trygge i deres bolig og som beboere i en boligforening.

Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at alle el-installationer bliver vedligeholdt, så der ikke er nogen overhængende fare for utilsigtet strømafbrydelse eller kortslutning i installationerne.

Der er ofte mange opgaver at se til, når ejendommene i en boligforening skal vedligeholdes. Det kræver sin fagmang at have overblik over samtlige installationer, og det kan vores el-sektion hjælpe jer med.

Med en fast aftale om levering af servicering og vedligeholdelse af el-installationer med FLD er I sikret den højeste sikkerhed og opdaterede el-installationer i jeres ejendomme.

El-service til boligforeninger | FLD

Med en fast aftale om levering af el-service til jeres boligforening med FLD er I sikret en kompetent samarbejdspartner, som kender til vigtigheden af et stabilt samarbejde og udrykning på akutte opaver.

Se også

Få tryghed i jeres boligforening med en fast el-partner

Vi har solid erfaring med at arbejde for boligforeninger. Vi kender til vigtigheden af, at beboerne kan føle sig trygge i deres bolig. Vi rykker ud, når det brænder på og tilbyder også en vagtordning til jeres aftale.

Vi tilbyder en fleksibel aftale

Når vi indgår i en el-serviceaftale med en boligforening tilbyder vi en fleksibel aftale. Vi tager en dialog med jer til at begynde med, hvor vi får afdækket jeres behov for vores hjælp og kompetencer.

I sammensætningen af en aftale med jer lægger vi vægt på, at der skal være en tydelig ansvarsfordeling blandt de håndværkere, vi tilknytter aftalen. På den måde sikrer vi, at I tilbydes de bedste vilkår for vedligeholdelse og servicering af jeres el-installationer.

Typiske opgaver for boligforeninger

Sikkerheden og trygheden står ofte øverst på ønskelisten, når vi afdækker behovet hos en ny boligforening, som vi skal opstarte et samarbejde med. Mange opgaver drejer sig om beboernes velbefindende og vil ofte dreje sig om opgaver som:

  • Dørtelefonanlæg med adgangskontrol
  • El-eftersyn på fælles installationer
  • Gårdbelysning og opgangsbelysning
  • Belysning i kælder og loftrum
  • Røgalarmer og brandvarslingsanlæg

Vi varsler, før vi kommer

Inden vi påbegynder en opgave, sørger vi altid for at varsle i tilstrækkelig tid, så beboerne er forberedte på, at vi kommer. Vi ved, hvor vigtigt det er med rettidige varslinger, så det er noget, vi har stor fokus på ved enhver opgave.

Vi er jeres sparringspartner

Qua vores mangeårige erfaringer indgår vi ofte som sparringspartner til bestyrelsen i boligforeningen. Det er vigtigt for os at have en løbende og åben dialog, så I hele tiden har de bedste betingelser for vedligeholdte og opdaterede el-installationer.

Kontakt el-sektionen

Kontak vores el-sektion, hvis du leder efter en fast leverandør af kompetent el-service til jeres boligforening:

Steven Andersen
Direktør, El

Kontakt:
30 16 08 65
Steven@fld.dk