Talentprogram | FLD

Talentprogram

Udnyt dit potentiale med FLD Talentprogrammet

Det handler om at se det, og det handler om at gøre brug af det. Potentialet. Både dit og vores.

Vi har et ønske om konstant at være i udvikling og dygtiggøre os. Gøre hinanden bedre. Vi ønsker at gøre DIG bedre, og derfor har vi skabt FLD Talentprogrammet. Dermed får du som montør hos FLD en unik mulighed for at udnytte dit potentiale som leder.

Individuelt uddannelsesforløb

Talentprogrammet varer tre år og er opdelt i fire steps. Hvert forløb planlægges individuelt, men tager udgangspunkt i følgende:​

År 1: Udvælgelse, værdisæt, Enneagram, kultur og IT​
År 2: Samarbejde på tværs af organisationens støttefunktioner​
År 3: Strategi, ”god ledelse” og udvidet samarbejde

Kombination af selvstudie, undervisning og praktisk erfaring

Uddannelsesforløbet er en kombination af eget selvstudie, undervisning og tilegnelse af praktisk erfaring. Som montør i Talentprogrammet er du i høj grad selv ansvarlig for egen læring, og der forventes en engageret indsats fra din side.

Når du tager ansvar, vil du til gengæld få de bedste redskaber med dig i bagagen. Du vil opleve et forløb med solid opbakning fra din leder, HR og resten af organisationen. Indenfor blot tre år vil du kunne udvikle dig til en kompetent leder. Du kan forvente en lederstilling indenfor 12-24 måneder efter endt uddannelsesforløb.

Vælg din retning som kommende leder

Med FLD Talentprogrammet kan du vælge at blive formand, serviceleder, byggeleder eller projektleder. Dit forløb vil blive tilrettelagt med udgangspunkt i den retning, du vælger. Fælles for alle gælder det dog, at du skal være både engageret, empatisk og imødekommende samt ikke mindst have lysten til at blive leder.

Læs om Mikael og Rene, som begge tog springet og udnyttede deres potentiale med FLD Talentprogrammet.

Er du interesseret i at høre mere om vores Talentprogram, er du velkommen til at kontakte HR Leder, Malene Keldt.

Vil du gerne blive en del af FLD, er du velkommen til at se vores ledige jobs. Hvis vi ikke lige har det, du søger, er du velkommen til at kontakte HR leder, Malene Keldt for at blive henvist til rette person, hvis du er interesseret i at arbejde hos os.

Er du interesseret i vores talentprogram?

Kontakt HR Leder, Malene Keldt for mere information om vores Talentprogram eller for at høre mere om dine muligheder for et job i FLD.

Malene Keldt | FLD

Malene Keldt
HR Leder

Kontakt:
30 16 08 66
malene@fld.dk