FLD montører

Historie & organisation

Historie & organisation

Velkommen til Finn L. & Davidsen A/S – i daglig tale “FLD”. Vi er en moderne og nytænkende el- og VVS-virksomhed med primært fokus på større byggesager, forsikringssager, ejendomsistandsættelse og -vedligehold.

Vi beskæftiger i omegnen af 230 medarbejdere fordelt på el, VVS og forsikringssager og er repræsenteret på hele Sjælland. Moderne teknologi kombineret med en klar strategi og et målrettet mindset er i FLD med til at sikre kunder og samarbejdspartnere et produkt og service af højeste kvalitet.

Hos FLD lægger vi vægt på, at der er højt til loftet, og at vi kan bevare den flade organisation både på papiret og i dagligdagen.

Der er sjældent langt fra tanke til handling og alle medarbejdere arbejder under vilkårene om frihed under ansvar. På den måde tror vi på, at nye tanker bedst ser dagens lys, og at vores medarbejdere trives optimalt.

Det betyder desuden meget for vores virksomhed, at vi favner den enkelte medarbejder, og at der således er plads til alle i organisationen.

FLD er delt op i fem overordnede sektioner – El, VVS KBH, VVS Sjælland (VVS og Forsikringssager), Entreprise og VVSPlus. I hver sektion har vi samlet nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at føre FLD dér hen, hvor vi gerne vil være.

Nedenfor ses organisationsopbygningen i FLD.

FLD er opdelt i fem sektioner

VVS KBH og energi

Vi har mere end 80 års erfaring med renovering og drift af VVS-installationer og er eksperter i at drifte, vedligeholde, modernisere og energioptimere VVS-installationer.

El

Vi varetager alt fra udskiftning af dørtelefoner og renovering af eksisterende el-installationer i forbindelse med nybyggeri og energiforbedringer.

Projekt og entreprise

FLD udfører både større og mindre entreprisesager indenfor el og VVS i både total-, hoved- og fagentreprise. Her er renovering af vand- og elinstallationer blandt vores absolutte spidskompetencer.

VVS Sjælland

I VVS Sjælland sektionen udfører vi VVS-opgaver og fjernvarmekonverteringer for kommuner på det øvrige Sjælland samt udbedrer forsikringsskader. Vi servicerer nogle af landets største forsikringsselskaber og har mere end 15 års erfaring og over 20.000 anmeldelser bag os.

VVSPlus

VVSPlus er en it-drevet platform, hvorigennem vi servicerer vi privatforbrugeren, som med få klik nemt og hurtigt kan bestille en håndværker, få et håndværkertilbud eller bestille el- og VVS-artikler inklusiv montering – alt sammen online og døgnet rundt.

FLD organisationsdiagram
FLD fundamentet

Bestyrelsen

Foruden ledelsesgruppen består bestyrelsen af den administrerende direktør og ejer af FLD, Lasse Houengaard samt Claus Frisenberg Pedersen og Benny Max:

Claus Frisenberg Pedersen

Bestyrelsesformand Claus Frisenberg Pedersen | FLD

Kort CV

Claus Frisenberg Pedersen er bestyrelsesformand i FLD og har været medlem af bestyrelsen siden 2017.

Lasse Houengaard

Lasse Houengaard | FLD

Kort CV

Lasse har været medejer af FLD siden 2003 og eneejer siden 2007. Han er oprindeligt handelsuddannet fra grossistleddet. Lasses drivkraft er processerne og udviklingen.

Benny Max

Benny Max | FLD

Kort CV

Benny Max har været medlem af bestyrelsen siden 2017 og har en lang baggrund indenfor bygge- og anlægsbranchen. Ved siden af sit bestyrelsesarbejde driver han virksomheden Max-Invest ApS.

Claus Frisenberg Pedersen

Bestyrelsesformand Claus Frisenberg Pedersen | FLD

Kort CV

Claus Frisenberg Pedersen er bestyrelsesformand i FLD og har været medlem af bestyrelsen siden 2017.

Lasse Houengaard

Lasse Houengaard | FLD

Kort CV

Lasse har været medejer af FLD siden 2003 og eneejer siden 2007. Han er oprindeligt ud handelsuddannet fra grossistleddet. Lasses drivkraft er processerne og udviklingen.

Benny Max

Benny Max | FLD

Kort CV

Benny Max har været medlem af bestyrelsen siden 2017 og har en lang baggrund indenfor bygge- og anlægsbranchen. Ved siden af sit bestyrelsesarbejde driver han virksomheden Max-Invest ApS.

Historie

FLDs udvikling gennem tiden

Virksomheden bestod oprindeligt af to separate forretninger; Finn L. Hansen A/S, som blev etableret i Næstved i 1967, og Davidsen & Søn A/S, som åbnede sin forretning i Haslev tilbage i 1936.

De to virksomheder fusionerede i 1992 og blev til Finn L. & Davidsen A/S. Siden da har FLD udviklet sig til en innovativ virksomhed.

Gennem årene har FLD gennemgået en spændende udvikling, hvor udvidelser af forretningen og andre tiltag har været med til at forme FLD til den virksomhed, man kan opleve i dag.

Vigtigst af alt er, at vi alle dage kun har gjort det, vi er bedst til. Og det er vi stolte af.

Nedenfor ses FLDs udvikling gennem tiden.

2022

Overtagelse af Engelgaar VVS teknik A/S

2022

Opstart af aktieprogram

2021

Opkøb af Frahm’s El teknik A/S – Køge

2018

Opkøb af Henning Carlsen VVS A/S – Køge

2017

Etablering af VVSPlus (B2C)

2010

Etablering af el-afdeling

2007

Lasse Houengaard 100% kapitalejer

2005

Etablering af forsikringsafdeling

2003

Ansættelse af Lasse Houengaard

1992

Fusion mellem Davidsen & Søn A/S og Finn L. Hansen, dermed; Finn L. & Davidsen A/S

1936

Opstart af Davidsen & Søn A/S (Haslev VVS afd.)

Kontakt os for mere information

Kontakt os for mere information eller, hvis du ønsker at indgå i en dialog med os om et potentielt samarbejde:

Sven-erik Olsen

Lasse Houengaard
Ejer og Adm. Direktør

Kontakt:
22 10 14 56
lasse@fld.dk