VVS-fagentrepriser

FLD udfører fagentrepriser indenfor VVS samt hovedentrepriser indenfor VVS og el.

Ved indgåelse af aftale om en VVS-fagentreprise er I sikret en kompetent samarbejdspartner og installatør, som tager ansvar for entreprisen fra start til slut.

Vi har mange års erfaring med VVS-fagentrepriser fra simple renoveringer af kort varighed til længere entrepriser med komplekse installationer og tidssvarende løsninger.

Vi udfører fagentrepriser for en lang række kunder, som spænder vidt fra større og mindre erhvervskunder, offentlige institutioner og for boligforeninger.

VVS fagentrepriser | FLD

Med FLD som entrepenør er du sikret en sikker styring af din fagentreprise og et håndværk udført af dygtige og kompetente medarbejdere.

Se også

Samarbejde på en fagentreprise er afgørende

Når vi udfører fagentrepriser er det enten direkte for bygherre eller for hovedentreprenøren på byggesagen.

Vi lægger stor vægt på at have et godt samarbejde med alle involverede parter og fag. Vi har altid en projektleder til at styre vores fagentrepriser, og han tager også roret, når det drejer sig om afholdelse af formandsmøder og andre statusmøder på daglig og ugentlig basis.

På den måde sikrer vi den bedste koordinering af arbejderne på entreprisen, og I er sikret en entreprenør, som har overblik og fuld kontrol med entreprisen.

Stærke referencer og lokalt netværk

Vi har afdelinger i Haslev, Køge og Brøndby og udfører fagentrepriser på hele Sjælland. Vi er eksperter i vedligeholdelse af den gamle bygningsmasse og har udført utallige fagentrepriser for bl.a. boligforeninger, private virksomheder og offentlige institutioner.

Vi har stærke referencer og lægger stor vægt på et tæt samarbejde med vores netværk. Når vi udfører fagentrepriser sker det både direkte for bygherre og for hovedentreprenøren.

Respekt for bygningen i drift

Renovering af vandinstallationer, faldstammer og stigstrenge er blandt vores spidskompetencer.

Vi udfører arbejdet med største respekt for de ejendomme, vi kommer i. Vi er bevidste om, at ejendommene ofte er i brug, imens vi arbejder der.

Det kræver en vis erfaring at bevare en bygnings drift og dagligdag, imens der renoveres fx vandinstallationer. Igennem et tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at det hele forløber problemfrit og afleveres med et minimum antal mangler.

Kontakt VVS-sektionen

Kontakt vores VVS-sektion for mere information og lad os tage hånd om din fagentreprise:

Henrik Engelgaar

Henrik Engelgaar

Direktør, VVS København

Kontakt:
26 32 89 71
Henrike@fld.dk