VVS-service til erhverv

Vi har mere end 80 års erfaring med vedligeholdelse og renovering af VVS-installationer. Vi samarbejder med en lang række erhvervskunder i faste serviceaftaler om levering af VVS-service.

Ved indgåelse af en serviceaftale med FLD sikrer I, at VVS-installationerne i jeres ejendomme altid er vedligeholdt og up-to-date med de bedste løsninger.

Vi lægger vægt på et samarbejde baseret på en løbende dialog, hvor vi gerne kommer med råd og vejledning til optimering af jeres ejendomme. Vi sørger for den løbende vedligeholdelse af jeres VVS-installationer og rykker hurtigt ud, hvis uheldet er ude.

Desuden har vi en kompetent energiafdeling, som kan give jer vedledning om, hvordan I får grønnere VVS-installationer og sparer på energiforbruget.

Vi tilbyder jer et fast team af kompetente og erfarne VVS-montører, så I er sikre på altid vedligeholdte installationer.

Hotel Hebron

Med en aftale om VVS-service til erhverv kan vi garantere en kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring og fuld fokus på jeres serviceaftale. Det er jeres garanti for et veludført arbejde og prioritering af jeres opgaver – akutte som planlagte.

Vi er jeres faste leverandør af VVS-service

Vi ønsker at være jeres faste leverandør af VVS-service. Ved indgåelse af en serviceaftale med FLD, er I sikret et fast team, som består af en kontraktansvarlig medarbejder samt et team af dygtige VVS-montører. Afhængigt af jeres behov for udførte opgaver sammensætter vi montørerne til aftalen, så vi sikrer, at alle kompetencer er dækket ind.

En VVS-serviceaftale kan indeholde opgaver som fx løbende vedligeholdelse af vandinstallationer med udskiftning af rør, vedligeholdelse af bade- og toiletfaciliteter, årligt eftersyn på installationer, optimering af fjernvarmeanlæg og andre varmekilder.

Vi har også mulighed for at tilbyde jer en vagtordning, hvor I vil have adgang til anmeldelse af akutte opgaver i jeres ejendomme døgnet rundt.

Vi værdsætter en tæt dialog

Vi lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med vores kunder. Derfor inviterer vi jer til kvartalsvise statusmøder, hvor vi gennemgår samarbejdet og om vi lever op til jeres forventninger. Vi er altid lydhøre for de ønsker, I måtte have til vores samarbejde.

Vores montører, som kommer fast i ejendommene, vil løbende kunne fortælle, hvis der er optræk til reparationer eller anden form for vedligholdelse. Vi sørger for, at denne information kommer godt videre til jer, så vi sammen kan skabe de bedste betingelser for jer indenfor vedligeholdelse, modernisering og optimering  af jeres VVS-installationer.

Få en grønnere VVS-profil

Det pynter på regnskabet, så snart man får en grønnere VVS-profil. Vi er eksperter i energioptimering af VVS-installationer og kan hjælpe jer med at reducere jeres energiforbrug.

Gamle og slidte vandinstallationer gør ikke noget godt for hverken miljøet eller pengepung. Renovering af vandrør giver fx hurtigt et bedre gennemløb og muligheder for vandbesparelser, ligesom en gennemgang af fjernvarmecentralen kan give bedre afkøling af returvandet. Tag en snak med vores energiafdeling om dine muligheder.

Kontakt os i dag og få en ny VVS-servicepartner

Har I brug for en kompetent og pligtopfyldende servicepartner til løbende vedligeholdelse af jeres VVS-installationer? Vi sammensætter en serviceaftale, som svarer til jeres behov.

Kontakt VVS-sektionen

Kontakt vores VVS-sektion og lad os hjælpe jer med at vedligeholde VVS-installationerne i jeres erhvervsejendomme:

Henrik Engelgaar

Henrik Engelgaar

Direktør, VVS København

Kontakt:
26 32 89 71
Henrike@fld.dk