Ringsted Kommune

”Ringsted Kommune har i hele kontraktperioden været meget tilfreds med den service, vi har fået af Finn L. & Davidsen. Det gælder både pris, kvalitet og service.”
Lykke Helle Petersen, Ringsted Kommune

For Ringsted Kommune udfører vi afhjælpende VVS vedligehold & service, blikarbejde samt større renoveringsopgaver i hovedentreprise af kommunens bygninger som skoler og institutioner, herunder fredede ejendomme. Ydermere varetager vi en række projekter med energioptimering med vedvarende energi, som projekteres af vores eget energicenter.

Desuden udfører vi forebyggende vedligehold med servicering af varmecentraler, varmepumper, køleanlæg, sprinklersystemer, vandværker og samarbejde omkring CTS. Opgaven udføres af kontraktansvarlig med en daglig kontaktperson til Ringsted Kommune samt faste montører, der kender lokaliteterne og kontaktpersonerne.

Bredt beredskab
Vi har i hele perioden tilknyttet et bredt og tilstrækkeligt beredskab til vores opgaver hos Ringsted Kommune. Vi anser det som en selvfølge og nødvendighed med et bredt beredskab i forhold til fx at opretholde varme på blandt andet plejecentre og skoler.

Om samarbejdet udtaler Lykke Helle Petersen fra Ringsted Kommune
”Vi har valgt at sætte en talværdi på vores tilfredshed i en rankning fra 1 – 5, hvor fem er ovenud tilfredsstillende. Vurdering pr. punkt:
– Parathed – tilgængeligheden på kontorpersonale/montør: 4
– Generel overholdelse af aftalen: 4
– Fast montør tilknytning (Jonas): 5
– Samarbejdet i øvrigt: 5
– Kvaliteten af FLDs arbejde samt fakturakontrol/gennemsigtighed: 4

Ringsted Kommune har i hele kontraktperioden været meget tilfreds med den service, vi har fået af FLD. Det gælder både pris, kvalitet og service.”

Download case

Ringsted ved sct. hans gade

Læs også

Store Kongensgade

Med nye varmeanlæg og brugsvandsinstallationer blev de smukke, arkitektoniske ejendomme på Store Kongensgade fremtidssikret med respekt for fortiden… Læs casen her… 

Læs mere

A/B Linoleumshuset

Fredningen af Linenoleumshuset stillede særlige krav om udførelsesmetoder og materialevalg, ved udskiftningen faldstammer og vandrør i ejendommen i 2021.. Læs casen her… 

Læs mere

Kontakt os

Anders Thim | FLD

Anders Thim
Strategisk Markedschef

Kontakt:
22 10 56 53
Anderss@fld.dk