Renovering af vandrør og faldstammer hos Damstokkene

FLD’s renovering af Damstokkenes vandrør og faldstammer forløb gnidningsfrit, og der var et godt og tæt samarbejde mellem FLD og bygherren, fsb. Beboerne følte sig velinformerede, og der var særlig fokus på tilstrækkelig kommunikation om renoveringens fremdrift.

Tæt ved Damhustorvet og Damhussøen i Rødovre ligger Damstokkene. Boligafdelingen blev bygget i 1942–1943 og består af fire boligblokke i tre etager med i alt 90 lejligheder på enten to, tre eller fire værelser.

De gule boligblokke er omkranset af skønne, grønne arealer og til stuelejlighederne hører der en fin lille have. Lejlighederne på første og anden sal har alle et karakteristisk kendetegn i form af de velkendte blå altaner.

FLD udskiftede vandrør og faldstammer i hele afdelingen. Samtidig blev alle blandingsbatterier, toiletter og håndvaske udskiftet, så beboerne næsten fik følelsen af komplet renoverede badeværelser.

Der var stor fokus på beboerhåndtering på denne sag, da beboerne ikke var genhusede under arbejdet. Der blev i renoveringsperioden opstillet midlertidige toiletter og badekabiner i kælderen og på de omkringliggende grønne arealer, som beboerne kunne benytte.

FLD havde et tæt samarbejde med beboerne og fsb for at få det bedste forløb for alle under renoveringen. For at informere beboerne bedst muligt blev der løbende afholdt informationsmøder. Her fik beboerne mulighed for at stille spørgsmål til arbejdet, og der efter møderne udarbejdet informationsmateriale med svar på de spørgsmål, der var stillet. Således kunne også de beboere, som ikke kunne deltage i møderne, få adgang til informationen.

Hver lejlighed var berørt af renoveringen i en periode på seks uger. Renoveringen forløb gnidningsfrit, og det var et godt samarbejde mellem FLD og bygherren, fsb.

Download case

Læs også

Store Kongensgade

Med nye varmeanlæg og brugsvandsinstallationer blev de smukke, arkitektoniske ejendomme på Store Kongensgade fremtidssikret med respekt for fortiden… Læs casen her… 

Læs mere

A/B Linoleumshuset

Fredningen af Linenoleumshuset stillede særlige krav om udførelsesmetoder og materialevalg, ved udskiftningen faldstammer og vandrør i ejendommen i 2021.. Læs casen her… 

Læs mere

Kontakt os

Vi kan tage ansvat for din næste renovering af fx vandrør og faldstammer.
Kontakt Direktør, Entreprise, Christian Nyborg:

Christian Nyborg
Direktør, Projekt

Kontakt:
30 16 08 76
Christian@fld.dk