FLD indgår nyt partnerskab med Boligselskabet Domea København

07-05-2024

Vi er stolte over at kunne fortælle om vores nye fireårige samarbejde med Boligselskabet Domea København, hvor bæredygtighed er i centrum! I denne rammeaftale med Boligselskabet Domea København kommer vi til ikke blot at levere VVS-ydelser af høj kvalitet, men også at arbejde ud fra et øget miljøhensyn og indtænke bæredygtige løsninger i vores samarbejde.

Vores fokus på reducering af vores miljømæssige fodaftryk bl.a. igennem kørselsoptimering, affaldssortering og genbrug af materialer var noget af det, Boligselskabet Domea København prioriterede, da de valgte FLD som deres leverandør til rammeaftalen. Derudover er en anden nøglefaktor også vores innovative tilgang til digitale besigtigelser, som ikke kun vil spare kunden og os for tid, men også minimere unødvendige transportemissioner.

Desuden får ejendomsmestrene hos Boligselskabet Domea København også glæde af muligheden for kompetenceudvikling med vores faste kursustilbud. I vores uddannelsescenter på Amager vil de få skræddersyet undervisning i energioptimering af varmecentraler, hvilket vi ser som en vigtig brik i vores samarbejde.

Samarbejdet varetages af vores afdeling, VVS København, hvor vores to kollegaer, serviceleder Michael Bentzen og koordinator, Bettina Egevang vil sørge for, at der bliver taget effektiv hånd om samarbejdet, og at opgaverne bliver løst til alles tilfredshed.

Vi ser frem til at gøre en positiv forskel i 18 ejendomme med i alt 1200 lejligheder hos Boligselskabet Domea København, hvor vores fokus på energioptimering og løsninger med ekstern styringskontrol med Danfoss ECL-overvågning vil sikre en mere effektiv og miljøvenlig drift. Vi er taknemmelige for at være en del af Boligselskabet Domea Københavns grønne vision og glæder os til at levere fremragende service og skabe bæredygtige resultater gennem vores partnerskab.

For yderligere information kontakt Strategisk Markedschef, Anders Thim.

FLD indgår nyt partnerskab med Boligselskabet Domea København

Læs også