FLD er Årets LB Håndværker indenfor VVS

28-06-2024

Et mangeårigt samarbejde med Lærerstandens Brandforsikring (LB) blev taget til næste niveau, da FLD modtog prisen som Årets LB Håndværker indenfor VVS.

“Det kommer sig af en benhård holdindsats i afdelingen. Alle løfter i flok og spiller på samme bane. Jeg er utrolig stolt af vores team, for det er yderst velfortjent,” fortalte Jonas Larsen, direktør for VVS Sjælland.

FLD håndterede den første forsikringsskade i 2005, hvilket blev startskuddet til afdelingen, som i dag håndterer over 3.000 skader om året. Samarbejdet med LB går ligeledes mange år tilbage, og har alle dage været konstruktivt med god dialog, gode sagsforløb og høj tilfredshed på begge sider “af bordet”.

LB har især benyttet sig af den store fordel hos FLD, hvor vi har samlet flere fag under samme tag og således løser forsikringsopgaverne med egen levering af både VVS, tømrer og murer fagene. Det resulterer i effektive sagsforløb og optimalt tværfagligt samarbejde og har med sikkerhed haft stor indflydelse ved tildelingen af denne pris.

Om samarbejdet med FLD fortalte Thomas Møbius og Casper Wagner fra LB: “Vi er rigtig glade for at kunne overrække denne pris til FLD. De gør en kæmpe indsats, og vores medlemmer er glade. Vurderingen er lavet ud fra kriterier som pris, hastighed, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. På alle parametre slår FLD til og har fået en rigtig flot score, som har resulteret i den her anerkendelse i dag.

Dagen blev fejret med skål, pølser på grillen og strålende solskinsvejr på vores hovedkontor i Haslev.

FLD-vinder-LB-pris

Læs også

FLD er Årets LB Håndværker indenfor VVS

Et mangeårigt samarbejde med Lærerstandens Brandforsikring (LB) blev taget til næste niveau, da FLD modtog prisen som Årets LB Håndværker indenfor VVS. “Det kommer sig af en benhård holdindsats i afdelingen. Alle løfter i flok og spiller på samme bane. Jeg er utrolig stolt af vores team, for det er yderst velfortjent,” fortalte Jonas Larsen, direktør for VVS Sjælland.

Læs mere

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere