Morgendagens ledere hos FLD

25-01-2024

Den 18. januar var vores 8 deltagere i Talentprogrammet samlet til en spændende talent-dag. Det var en dag, hvor talenterne fik indsigt i vores strategiske tiltag, og hvordan vi arbejder med ESG. Især ESG var et større emne, da fremtiden for FLD er inkluderet den tredobbelte bundlinje, hvilket er vigtigt for de kommende ledere at have indsigt i og forståelse for.

“Jeg er stolt over, at der sidder 8 talenter klar i kulissen, som ønsker at påtage sig et ledelsesansvar. Det gør, at FLD kan være selvforsynende til vores fremtidige poster,” fortæller Lasse Houengaard.

Dagen blev også brugt på, at talenterne fik indsigt i ledelse og hvilke ledelsesværktøjer, de kan tage i brug. Her deltog talenterne med en masse gode inputs.

“Jeg var imponeret over den gode energi og engagement, som talenterne bidrog med. De deltog aktivt, og vi havde nogle virkelige gode dialoger og refleksioner omkring emnet, ledelse,” fortæller HR Leder, Malene Keldt.

Vores Talentprogram har eksisteret siden 2021. Det er en integreret del af vores sociale profil at sikre, at vores medarbejdere kan fortsætte deres karriereudvikling internt. På talent-dagen fik deltagene mulighed for at lære hinanden bedre at kende og netværke, og der blev skabt et fællesskab blandt talenterne:

“Jeg tog rigtig meget med fra dagen, især at have mødt de andre talenter. Det var lærerigt at se, hvordan de andre i talentprogrammet griber udfordringerne an,” fortæller Lars Henriksen, som er 3 måneder inde i FLD Talentprogrammet. “Vi fik også gode redskaber til at håndtere hverdagen, og jeg følte mig i trygge og professionelle rammer”.

Også deltager, Mathias Hansen fortæller: “Man får opbygget et sammenhold på tværs af afdelingerne, og relationer hvor man kan dele erfaringer. Personligt har jeg fået udviklet mine egne kompetencer. I torsdags fik jeg indsigt i firmaet og hvilke tanker ledelsen har tænkt på omkring den fremtidige strategi“. Mathias Hansen har været i FLD Talentprogrammet i 1,5 år.

Det var en succesfuld dag! Tak til alle vores talenter som deltog.

Talentdag hos FLD

Læs også

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere