FLD vinder it-modenhedskonkurrence 2020

18-12-2020

Vi er meget stolte af, at VI HAR VUNDET kategorien “PLANLÆGNING” som Danmarks mest it-modne håndværksvirksomhed!!

Med vores nu 2 år gamle sektion til privatforbrugerne, VVSPlus, har vi formået at rykke ved branchens standarder indenfor planlægning og ressourcefordeling. Sektionschef, Louise Houengaard har styret VVSPlus med sikker hånd siden opstarten og trodset ældgamle traditioner for, hvordan man griber privatforbrugeren an på en helt ny og langt mere effektiv måde.

INFO: Kategorien Planlægning dækker over: “Virksomhedens brug af IT-værktøjer til planlægning på dag til dag niveau i forhold til ressourcer, planlægning på tværs af projekter, styring af kapacitet på længere sigt o.a.”

Vinderne af de i alt fem kategorier er udpeget af Mette Glavind, underdirektør i DI Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen, adm. direktør Martin Profit Jakobsen, it-rådgivningsfirmaet Basit og chefredaktør hos Mestertidende, Klaus Tøttrup.

Læs den første omtale af vinderne i artiklen her hos Licitationen (kræver adgang).

Læs også

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere

Kontakt os her for mere info

Ønsker du at vide mere om VVSPlus, er du velkommen til at kontakte, Louise Houengaard:

Louise Houengaard | FLD

Louise Houengaard
Direktør, VVSPlus

Kontakt:
26 84 88 36
louise@fld.dk