Ny sektionschef til FLD’s forsikringsafdeling

01-08-2019

Det er en sund og velfungerende forsikringsafdeling, som ejer af FLD, Lasse Houengaard, overlader til Jonas Larsen som ny sektionschef per 1. august 2019. Forsikringsafdelingen hos FLD servicerer nogle af landets største forsikringsselskaber. Med mere end 15 års erfaring og over 20.000 skadesanmeldelser har FLD opnået en solid erfaring på området.

Med valget af Jonas som ny sektionschef ser Lasse Houengaard frem mod et nyt kapitel for FLD’s forsikringsafdeling: ”Jeg har længe haft et ønske om, at vi får mere fokus på det tværfaglige samarbejde på tværs af fagene. Det vil Jonas uden tvivl kunne bidrage til, så vi får nedbrudt grænserne mellem fagene i vores forsikringsafdeling. Det vil lette kommunikationen og forbedre vores gennemløbstid, og det vil vores faste samarbejdspartnere hurtigt kunne mærke effekten af”. Jonas har en lang karriere bag sig fra tømrerbranchen, hvor han bl.a. har ledet en forsikringsafdeling med tilhørende svende og et hold byggeledere. Jonas er oprindeligt uddannet tømrer og har ellers suppleret sin uddannelse med en lederuddannelse fra Dansk Byggeri, ligesom han også er certificeret håndværkstaksator.

Kultur og værdisæt betyder noget

Når FLD ansætter nye kolleger, er der ikke kun fokus på erfaring og faglige kompetencer i udvælgelsesprocessen. Mindst lige så vigtigt er det, at en ny kollega kan identificere sig med værdierne hos FLD og den kultur, som er med til at definere ”FLD ånden”. ”Jonas er spot on til stillingen med hans baggrund og erfaringer. Men det tiltalte mig lige så meget, at han lader til at passe perfekt til vores værdisæt og kultur. Det har stor betydning for mig, da han skal være med til at løfte vores forsikringsafdeling til næste niveau”, fortæller Lasse Houengaard.

Vi skal rykke sammen i bussen

Jonas har lige så store forventninger til sin nye rolle hos FLD og glæder sig til at kunne bidrage med sin faglige viden og ledelseserfaring: ”Det handler om, at vi skal være agile. Når vi kan rykke sammen i bussen og løse opgaverne i fællesskab på tværs af fagene, betyder det meget hurtigt en større fleksibilitet i den måde, vi arbejder på. Vi får gode muligheder for at supplere hinanden. Jeg glæder mig især til at kunne tilføre egenproduktion som en fast del af FLD’s forsikringsafdeling”.

Sidstnævnte kan Lasse Houengaard kun nikke genkendende til, og hos FLD ser vi alle frem til samarbejdet med Jonas og til at lære ham godt at kende.

Læs også

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere