Lærlingedag med både fagligt og socialt fokus

14-06-2022

1 gang om året holder vi lærlingedag, hvor alle lærlinge samles til en indholdsrig dag med både fagligt og socialt fokus. Det er vigtigt for os, at vores lærlinge trives, og at vi kan give dem de bedste rammer for en god uddannelse hos FLD. Derfor er lærlingedagen altid højt prioriteret hos os.

Dette års arrangement bød bl.a. på en tur i Bio Nordhavn til en rundvisning i varmecentralen og de topmoderne toiletfaciliteter, som vores Køge afdeling har været med til at opføre.

Som afdelingsleder i Køge, Thomas Thyge fortæller: “Toilettet var lidt særligt, fordi vandet skulle komme ned fra loftet igennem nogle rør og være berøringsfrie”. Løsningen blev specielt konstrueret til Bio Nordhavn i samarbejde med Geberit og er den eneste af sin slags.

Dagen blev rundet af med en fælles middag og Top Gun i biografen.

Vil du vide mere om at være lærling hos FLD, så tag et kig HER.

Lærlinge & De 17 Verdensmål

Vores indsats på lærlingeområdet er en stor del af vores arbejde med De 17 Verdensmål.

Vi ønsker at give de bedste muligheder for en god uddannelse til alle. Derfor har vi en klar målsætning om at tilbyde vores lærepladser på lige fod, uanset om man er mand eller kvinde, har anden etnisk baggrund eller har haft en svær start på livet.

Vi har et tæt samarbejde med kommuner og offentlige instanser, hvor vi gerne gør en ekstra indsats for at kunne byde nye lærlinge velkommen. Vi udvikler vores lærlinge gennem FLD Skolen og stiller krav til dem. Vi mener, at alle har ret til en kvalitetsuddannelse uanset baggrund.

Vores målsætning er, at 50 % af vores lærlinge bliver blandt de dygtigste og modtager en medalje.

Læs mere om vores arbejde med CSR og De 17 Verdensmål.

Lærlingedag i FLD

Læs også

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere