Corona ændrer mødestruktur i FLD

26-06-2020

Corona har ændret mange ting i hverdagen hos FLD, men der er bestemt også flere positive facetter i det, der med et fingerknips ændrede vores alles hverdag, og HER ER en af dem.

I dag har FLD’s indehaver Lasse Houengaard lavet video sammen med Genstart.nu, som hjælper Industriens Fond med at filme nogle af succeshistorierne. Industriens Fond støtter hvert år en række nye projekter, der fremmer det danske erhvervsliv og i særdeleshed industriens konkurrenceevnen.

 

”STYRKET UD AF KRISEN” – Lederforløb

Igennem de sidste 6 uger har Lisa Richardson fra Valcon i samarbejde med Industriens Fond haft et lederforløb med Lasse Houengaard og resten af ledergruppen. Agendaen har drejet sig om, hvordan vi som virksomhed kommer bedst muligt ud på den anden side af Corona krisen med et styrket lederteam. Det har hele vejen igennem været virkelig inspirerende og effektivt.

 

Vores version af et styrket lederteam er bl.a. blevet til:

  • Hyppigere ledermøder af kortere frekvenser
  • Implementering af Microsoft 365, herunder TEAMS
  • Bedre mødestruktur med afsæt i Planner
  • Gennemgang af alles forventninger til møderne
  • Handlekraftige beslutninger med eksekvering og orientering

Med udgangspunkt i ovenstående har Corona lært os i FLD, at vi kan sagtens være tætte på hinanden, selvom vi er langt fra hinanden og spredt ud på flere lokationer. Vi har ikke længere behov for at booke mødelokale og planlægge kørsel for at kunne sidde i samme mødelokale. I stedet bruger vi nu i langt højere grad teknologien til at facilitere et levende møde med både nærvær og struktur via Planner. Dette er en mødestil, hvor alle byder ind, og vi er blevet langt bedre til at træffe beslutninger, som samtidig bliver effektueret med det samme samtidig med en klar udmelding til personalet.

Lisa Richardson fra Valkon har i første fase være med til at ryste posen, sætte fokus på vores gode oplevelser og vores drømme for fremtiden i ledergruppen og FLD. Sidenhen har hun været en flue på væggen for at kunne analysere, hvor vi kunne blive skarpere.

Tak til hele teamet bag projektet hos Industriens Fond! Det har været både lærerigt og givtigt for os alle hos FLD.

Læs mere her om Industriens Fond og deres projekter: https://www.industriensfond.dk/modcorona

Læs også