Tryghed og engagement har været afgørende for Carlsberg

Vi har i en lang årrække serviceret Carlsbergs 27.000 kvm store distributionscenter i Høje Taastrup med drift og afhjælpende vedligehold af nye og gamle el-installationer. Tryghed og engagement har været afgørende for Carlsberg i det mangeårige samarbejde med FLD.

Den danske bryggerigigant, Carlsberg er i dag verdens fjerdestørste bryggeri. Bryggerigiganten er spredt over det meste af Danmark med flere lokationer. I Høje Taastrup håndteres en stor del af det logistiske arbejde fra en af bryggeriets distributionscentraler, Distribution East, som FLD i flere år har serviceret.

”Høj grad af viden og professionalisme”

Hos Carlsberg er man ikke i tvivl om, hvorfor man har haft FLD som fast samarbejdspartner og leverandør af el-services: ”Vi oplever en engageret indsats fra Finn L. & Davidsen og en høj grad af viden og professionalisme på de ejendomstekniske installationer samt en grundlæggende fornuftig forståelse for, hvad der skaber værdi”, fortæller Thomas Dahl Andersen fra Distribution East.

Vores samarbejde med Carlsberg er grundlæggende baseret på afhjælpende vedligehold af distributionscentralens ejendomstekniske installationer, herunder:

– Energioptimering
– Afhjælpende og forebyggende vedligeholdelse af bl.a. el-kraft/ lysinstallationer, ventilation, varmecentraler og data installationer
– Udførelse af diverse el-installationsprojekter

Stor tilfredshed hos Carlsberg

At overholde en aftale er en af FLDs kerneværdier. Vi oplever i stadig højere grad, at dette også er et afgørende kriterium for et velfungerende samabejde hos mange af vores kunder, heriblandt Carlsberg:

”Vi har gennem de seneste ca. fem år benyttet Finn L. & Davidsens el-afdeling og dette til generel stor tilfredshed. Finn L. & Davidsen har over for os altid overholdt aftaler og er kommet til aftalt tid”, fortæller Thomas Dahl Andersen.

Download case

Læs også

Store Kongensgade

Med nye varmeanlæg og brugsvandsinstallationer blev de smukke, arkitektoniske ejendomme på Store Kongensgade fremtidssikret med respekt for fortiden… Læs casen her… 

Læs mere

A/B Linoleumshuset

Fredningen af Linenoleumshuset stillede særlige krav om udførelsesmetoder og materialevalg, ved udskiftningen faldstammer og vandrør i ejendommen i 2021.. Læs casen her… 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt vores el-afdeling og lad os vedligeholde og servicere dine el-installationer

Steven Andersen
Direktør, El

Kontakt:
30 16 08 65
Steven@fld.dk