VVS-montør søges til rammeaftaler og serviceopgaver i København

03-01-2024

Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på din trivsel og personlige udvikling. Med øget kundetilgang udvider vi nemlig vores team, som varetager VVS-serviceopgaver for vores faste kunder i bl.a. rammeaftaler i og omkring København.

Som VVS-montør bliver du en del af et solidt team og får en dagligdag, der kombinerer godt samarbejde med selvstændige serviceopgaver. Vi har dygtige servicekoordinatorer siddende på kontoret, som er klar, hvis du får brug for hjælp, når du er ude på en opgave. Du vil være tilknyttet vores afdeling i Brøndby.

Du vil arbejde med alle slags serviceopgaver fra VVS-faget samt mindre renoveringsopgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være pligtopfyldende omkring udførelsen af de opgaver, du skal løse. Opgaverne kan til tider finde sted i beboede ejendomme, hvorfor det er vigtigt, at du er smilende og serviceminded af natur og trives med at omgås beboere og brugere af ejendommen.

Du vil opleve en helt unik arbejdskultur hos FLD, hvor ikke to dage er ens, og hvor gode kollegaer altid er klar til at hjælpe. Vi er i dag ca. 240 ansatte hos FLD og har til dagligt over 100 servicebiler på vejene.

Vi forventer, at du er:
– Imødekommende og har godt humør med på arbejde
– Pligtopfyldende og møder til tiden
– Selvstændig og kan varetage opgaver på egen hånd
– Kundeorienteret og yder en god service, når du er ude på en opgave

Din dagligdag vil indeholde:
– Serviceopgaver sammen med det øvrige team og som selvstændige opgaver
– Alle typer serviceopgaver indenfor VVS-faget
– Mindre renoveringsopgaver for vores faste kunder og samarbejdspartnere i og omkring København

Vi kan tilbyde dig:
– Et job i en moderne og innovativ virksomhed med et prisbelønnet værdisæt
– En alsidig hverdag med både selvstændige og team-baserede opgaver
– At blive en del af en unik virksomhedskultur, hvor humor og sociale arrangementer sikrer et stærkt team
– Interne servicekoordinatorer, som hjælper dig, når du er ude på en opgave
– Stor fokus på din personlige og faglige udvikling bl.a. med strukturerede MUS samtaler og mulighed for karriereudvikling via vores Talentprogram

Læs mere om HER, hvad du ellers kan forvente som montør hos FLD.

VVS service og entrepriser | FLD

Læs også

To VVS-montører søges til serviceopgaver i KBH

Vil du arbejde hos en el- og VVS-virksomhed, hvor din indsats bliver værdsat? Vi søger to VVS-montører til vores afdeling i Brøndby, hvor du bliver en del af et team, som hver dag kører ud til serviceopgaver i Københavnsområdet. Her er fokus på det gode kollegaskab i alle kroge af organisationen, og vores administration hjælper til med den daglige koordinering af dine opgaver.

Læs mere

VVS montør søges til opgaver i rammeaftaler i København

Vi søger DIG, som sætter pris på at blive værdsat i dagligdagen og som søger en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på din trivsel og personlige udvikling. Med øget kundetilgang udvider vi nemlig vores team, som varetager VVS-serviceopgaver for vores faste kunder i rammeaftaler i og omkring København.

Læs mere

Kontakt os her

Ring til Peter Christiansen, hvis du er en af dem, vi søger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Peter Christiansen | FLD

Peter Christiansen
Servicechef

Kontakt:
30 16 08 68
peterc@fld.dk