Medarbejderne inviteres indenfor i ejerkredsen

13-12-2021

Gennem sit holdingselskab, LSH Holding, har Lasse Houengaard valgt at invitere medarbejderne indenfor i ejerkredsen af Finn L. & Davidsen A/S.

Den nye konstellation vil give medarbejderne mulighed for et samlet ejerskab på 20 % af Finn L. & Davidsen A/S. Alle medarbejdere – funktionærer som timelønnede – med minimum 5 års anciennitet inviteres med i ejerkredsen.

Om den nye konstellation udtaler Lasse Houengaard:
“FLD har gennem de sidste 3 år investeret kraftigt i fremtiden, og vores organisationen er blevet omstruktureret og udbygget til at kunne håndtere en fremadrettet vækst. Virksomheden har på flere områder været igennem en digital transformation både internt og eksternt og i særdeleshed drevet af vores digitale univers, VVSPlus, som er målrettet privatkundesegmentet. Samtidig har vi idriftsat en stærk plan for den personlige og faglige udvikling af medarbejderne i FLD med udbredelsen af vores kursustilbud under FLD Skolen samt vores ambitiøse FLD lærlingeprogram. Med øje for de gode indsatser, som allerede er lagt, og dem, som skal til i de kommende år, har jeg vurderet, at tiden er den rette nu til at få medarbejderne “med om bord”, fortsætter Lasse Houengaard.

Lasse Houengaard udtaler videre at: “Ledergruppen har lagt en yderst ambitiøs plan for Finn L. & Davidsen de kommende 4 år. En plan, som, udover vækst på de traditionelle nøgletal, indeholder et stort fokus på og yderligere investering i vores CSR-aktiviteter. Sidstnævnte indebærer bl.a. en målrettet støtte til De 17 Verdensmål. Med den lagte strategi føler jeg, at tiden er helt naturlig til nu at invitere medarbejderne til at blive medejere af virksomheden. Jeg glæder mig meget til at byde de nye aktionærer velkommen og sammen med resten af teamet at indfri vores strategi for de kommende 4 år”.

Lasse Houengaard | FLD

Læs også

FLD er Årets LB Håndværker indenfor VVS

Et mangeårigt samarbejde med Lærerstandens Brandforsikring (LB) blev taget til næste niveau, da FLD modtog prisen som Årets LB Håndværker indenfor VVS. “Det kommer sig af en benhård holdindsats i afdelingen. Alle løfter i flok og spiller på samme bane. Jeg er utrolig stolt af vores team, for det er yderst velfortjent,” fortalte Jonas Larsen, direktør for VVS Sjælland.

Læs mere

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere

Kontakt os her

For spørgsmål vedrørende den nye konstellation i FLD kan Lasse Houengaard kontaktes:

Lasse Houengaard | FLD

Lasse Houengaard
CEO

Kontakt:
70 12 20 20
lasse@fld.dk