Frahm El-teknik A/S

En del af Finn L. & Davidsen

“Jeg er pavestolt af samarbejdet med vores mange kunder. Vi har igennem mange år levet af at give god service og så kender vi vores kunder virkelig godt.

At vi nu er blevet en del af FLD medfører rigtig mange fordele for os på kontoret. Hele baglandet, som FLD leverer, er med til at styrke os indenfor både bogholderi, indkøbsaftaler, IT og marketing. Så der er meget, vi ikke længere behøver at bruge vores tid på nu.

Og som vores kunder siger – så længe det er det samme team, og vi ved, vi kan ringe til Patrick, så er det uden betydning, hvad der står på bilerne. Så med et stærkt bagland, de samme kollegaer og så selvfølgelig vores gode kunder, som jeg har fuld fokus på – ja, så smiler jeg hver dag, jeg tager på arbejde”, fortæller Patrick Knakkegaard, som er Serviceleder hos Frahm El-Teknik.

Frahm El-Teknik har altid serviceret erhvervskunder som den primære kundegruppe og har nogle store og spændende projekter på CV’et. Senest har Patrick og teamet udført al el-arbejde på de 3 tårne i Køge for Just Gruppen. Tårnene er kendt for at huse en hel del af Køges stærke erhvervsvirksomheder, ligesom de også danner rammen om HB Køges nye anlæg, som er placeret centralt i Køge.

Patrick Knakkegaard fortæller fortsat: “I fremtiden skal vi stadig servicere vores faste kunder og levere højteknologiske løsninger, som vi altid har gjort. Det betyder, at vi fortsætter som hidtil og glæder os til at levere den samme høje service, som vi er kendte for. Har du opgaver, vi skal kigge på, er du altid velkommen til at kontakte mig”.

“Så længe det er samme team,
så kan der stå hvad som helst på bilerne”
– Udtalelse fra eksisterende kunde hos Frahm El-Teknik

Kontakt os her

Steven Andersen
Direktør, El

Kontakt:
30 16 08 65
Steven@fld.dk

Patrick Knakkegaard | FLD

Patrick Knakkegaard
Projektleder

Kontakt:
22 48 70 80
patrick@fld.dk