FLD kåret som eliteleverandør til det offentlige

12-08-2021

Igen i år er vi hos FLD stolte af at være blandt de 1 % danske virksomheder, som er kåret som eliteleverandør til det offentlige. Det gør os til en af de leverandører, der leverer flest ydelser til den offentlige sektor. Hvert år indsamles data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private, og igen i år er FLD altså blandt eliteleverandørerne.

”At være eliteleverandør til det offentlige er virkelig en præstation i sig selv. Men samtidig holder det os også skarpe på vores værdisæt og de 17 verdensmål, som vi hver dag arbejder på at dygtiggøre os indenfor og ikke mindst at indfri både over for vores kunder og os selv,” fortæller VVS-sektionschef, Anders Thim, som til dagligt er ansvarlig for FLD’s deltagelse i de offentlige udbudsrunder.

“Vi har i de sidste 10 år arbejdet målrettet på at dygtiggøre os lige præcis indenfor denne samarbejdskonstellation. I dag handler det ikke kun om at sætte den rigtige timepris – heldigvis. Vi bliver faktisk i de fleste tilfælde valgt til netop på grund af vores værdisæt og løsningsmodeller. Vi tager socialt ansvar med bl.a. stor lærlingekvote, flexjobbere og ansættelse af de, der har haft en svær start på livet. Det kræver altså et hårdt og kontinuerligt arbejde at indfri på disse parametre.”

FLD har mere end 10 offentlige rammeaftaler, som dækker hele Sjælland. “Det ligger os virkelig på sinde, at vi har samme profil over for vores samarbejdspartnere, uanset om vi er i Syd- eller i Nordsjælland. Vores kunder skal altid have den samme gode oplevelse med FLD,” understreger Anders Thim.

Udover rammeaftaler med kommuner har FLD også en lang række rammeaftaler med AB/EF’er, hoteller og private virksomheder. Alle kunder uanset størrelse mærker til vores værdisæt og serviceres på samme høje niveau.

I FLD har vi ca. 160 dygtige og engagerede medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe vores kunder.

Læs også

FLD er Årets LB Håndværker indenfor VVS

Et mangeårigt samarbejde med Lærerstandens Brandforsikring (LB) blev taget til næste niveau, da FLD modtog prisen som Årets LB Håndværker indenfor VVS. “Det kommer sig af en benhård holdindsats i afdelingen. Alle løfter i flok og spiller på samme bane. Jeg er utrolig stolt af vores team, for det er yderst velfortjent,” fortalte Jonas Larsen, direktør for VVS Sjælland.

Læs mere

En veloverstået RED-dag

De første gæster havde stået i kø siden klokken 6 til dette års RED-dag. Med store forventninger mødte 10 medarbejdere ind lørdag d. 8. juni på Finlandsgade i Haslev for at tage imod de mange fremmødte, som alle havde udset sig gratis overskudsmaterialer, der ellers ville være endt i affaldscontaineren.

Læs mere

Kontakt os

Går du med tanker om at skifte leverandør og ønsker du et fast samarbejde med en virksomhed indenfor eliten? Så kontakt Anders Thim:

Anders Thim | FLD

Anders Thim
Strategisk Markedschef

Kontakt:
22 10 56 53
Anderss@fld.dk