“Vi kan jo ikke smide tingene ud”

Varer eller overskudsmaterialer af en eller anden slags, som fungerer og sagtens kan genbruges – dem er der ikke nogen grund til at smide ud!

Fx som den pose termostater, der nævnes i videoen her. De har måske siddet på radiatorer i en bolig og fejler ikke noget. Hvis boligen har fået lagt gulvvarme, er termostaterne blevet til overs. Og dem er der mange, der kan bruge til bedre regulering af den dyre varme i vinterhalvåret. Så hvorfor smide dem ud?

Termostaterne og mange andre ting kan du finde i RED-containeren.

Se med i videoen her, hvor vi fik fat i Anders, som lige var i gang med at fylde lidt i containeren.

I sensommeren åbnes den første RED-container til RED-dag for private gør-det-selv folk til gratis afhentning af overskudsmaterialer.

Se også

Vi kan jo ikke smide tingene ud

Varer eller overskudsmaterialer af en eller anden slags, som fungerer og sagtens kan genbruges – dem er der ikke nogen grund til at smide ud! Se med i videoen her, hvor vi fik fat i Anders, som lige var i gang med at fylde lidt i containeren.

Læs mere

Hvordan fungerer RED?

Med lanceringen af et nyt affaldssorteringssystem hos FLD har der vist sig at være en hel del materialer, som er “too good to go”. Det seneste år har montørerne i FLD hver dag skullet tage stilling til, om det, de står med i hånden, er for godt til at smide ud. Men hvordan kommer materialerne “fra jord til bord”?

Læs mere

Kontakt os her

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om RED eller ønsker at bidrage til projektet:

Louise Houengaard | FLD

Louise Houengaard
FLD

Kontakt:
26 84 88 36
louise@fld.dk

Anders Thim | FLD

Anders Thim
FLD

Kontakt:
22 10 56 53
Anderss@fld.dk

Stine Rix | FLD

Stine Rix
FLD

Kontakt:
30 16 08 89
stine@fld.dk