“Som VVS-montør hos FLD kører du glad på arbejde og glad hjem igen”


Jeg føler, at jeg har fået en god bagage med mig efter at have været i forsikringsafdelingen hos FLD. Jeg er sikker på, at jeg står langt stærkere i dag, end før jeg startede.

Var det ikke fordi, privatlivet krævede ændringer i mit arbejdsliv, så ville jeg ikke have byttet min hverdag hos FLD for noget andet. I min afdeling er vores motto ”Vi skal køre glade på arbejde og lige så glade hjem igen”. Det gør jeg hver dag, og det giver mig virkelig et smil på læben.

Er du interesseret i at høre lidt mere om din måske kommende arbejdsplads, så læs med her!

FLD søger nemlig min erstatning til forsikringsafdelingen. Så er du VVS-montør og sætter pris på at være en del af et fantastisk team med fokus på selvudvikling, så får du altså muligheden her.

En hverdag som VVS’er i FLD’s forsikringsafdeling indeholder en masse gode oplevelser. Hvis du giver dig tid til at lytte til kundernes behov og deres oplevelser med deres skade, så giver de mega meget igen.

Jeg møder aldrig ind til en forudsigelig hverdag. Det bedste er at møde op til opgaven og finde en fælles god løsning med kunden. Og JA – her koordinerer vi både med kunden og forsikringsselskabet. For mig betyder det rigtig meget at få så stort et medansvar, og jeg kan mærke, at det udvikler mig.

Samtidig ved jeg, at jeg altid kan ringe ind til kontoret. De er klar til at hjælpe mig eller tage en snak om, hvad vi sammen synes er den bedste løsning for enkelte kunde, for der er ikke mange sager, der er ens. Vi løfter nemlig i samlet flok, og den ånd er helt speciel. Hvis du ikke selv har erfaring med at fejlfinde, ved jeg, at der står et stort team klar til at lære dig op.

Vil du have verdens bedste chef, som faktisk også er lidt af en mentor, så ring til Jonas Larsen på 30160898, som er leder af forsikringsafdelingen.

Jeg lover, at du ikke vil fortryde det.

Med venlig hilsen
Oliver, VVS-montør hos FLD

Ring til Jonas Larsen, hvis du er klar til en stilling som VVS-montør hos FLD’s forsikringsafdeling. Vil du vide mere om, hvordan det er at være montør hos FLD, så læs mere her.

Jonas Larsen | FLD
 
Jonas Larsen
Sektionschef, Forsikring
Mail: jonas@fld.dk
Tlf. 30 16 08 98

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk