Udvidelse af mandskab på Amager

Efter lange perioder med travlhed udvides holdet hos FLD Amager til også at tælle Morten Byrgesen som Serviceleder.

Afdelingsleder Anders Christiansen skal fremadrettet have fokus på anlægsopgaver og Morten Byrgesen overtager al kontakten med kunderne på serviceopgaverne, så der er ro til at finde den rigtige løsning med kunden og ikke mindst personalet. Håbet er, at udvide serviceafdelingen i løbet af det næste års tid.

Morten er 46 år og bor i dag i Slangerup med hans familie, der består af hans kone og deres 3 børn. Morten fortæller omkring det at være selvstændig og så at blive en del af en større virksomhed:

”Jeg har siden 2004 været selvstændig og igennem de sidste 4-5 år var min forretning en enkeltmands virksomhed. Det blev alt for trist ikke at have kollegaer og skulle sidde efter arbejde og lave bogholderi. Jeg glæder mig derfor til at være en del af denne FLD ånd og nyde, at hele back-office delen er så velorganiseret, at jeg kan koncentrere mig om det, som jeg syntes er væsentligst – det giver mig rigtig meget ro i maven”

Velkommen til Morten Byrgesen og ikke mindst tillykke til Amager afdelingen med udvidelsen af teamet og de nye muligheder, der ligger klar til at tage hul på.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk