Solvarme

Spar penge på varmeudgifter med solvarme

Solfangere er en populær energiløsning, som luner på energibudgettet. Et solvarmeanlæg på taget omsætter solens stråler til varme. Processen foregår i et simpelt kredsløb mellem solfangere på taget og en akkumuleringstank i fyrrummet, hvor varmen opsamles og kan bruges til opvarmning af bolig og brugsvand.

I praksis har et solvarmeanlæg ikke kapacitet til at klare opvarmningen af boligen alene hele året rundt. Dette lader sig kun gøre i perioden maj–september. Men solvarme er et fordelagtigt supplement til andre varmekilder som naturgas, olie- eller pillefyr samt varmepumpe.

Solvarme til opvarmning af swimmingpool

Solvarmeanlæg er populære som ”gratis” opvarmning af swimmingpools i villahaver. Mange bruger solvarmeanlægget til enten at opvarme poolen i den sommetider kølige sommer, eller til at forlænge sæsonen for brug af poolen.

Levetid og service på dit solvarmeanlæg

Solfangere i en ordentlig kvalitet har en forventet levetid på omkring 30 år. Du kan sikre levetiden på dit solvarmeanlæg ved at sørge løbende servicering, så dit anlæg altid kører som det skal.

Vores energispecialister er klar med rådgivning, så dimensioneringen af din løsning bliver den rette. Vi står for installeringen og tilbyder desuden den nødvendige service til dit solvarmeanlæg.

Gratis opvarmning af swmmingpoolen

Mange bruger solvarmeanlæg til at opvarme og forlænge sæsonen på poolen i villahaven

Tal med en specialist

Det er en god ide at tale med en fagmand, hvis du er i tvivl om en varmepumpe er den mest økonomiske og komfortable løsning for dig og din bolig.

Hos FLD svarer vi hver dag på mange spørgsmål om energiløsninger og vi kan også hjælpe dig.

Vores energispecialister sidder klar til at finde rette løsning.