undgå lugt fra afløbet i sommervarmen, hæld madolie i dit afløb

Det kan være dyrt at skulle købe nye lyskæder til haven hvert år. I dag lærte jeg hvordan jeg passer på min lyskæde, så den holder i flere år. Læs med nedenfor…

Jeg glæder mig hvert år, når det bliver efterår. Når det bliver tusmørkt og vi begynder at tænde stearinlys og sætte udendørs belysning op. Alt det der gør det hyggeligt at komme hjem eller gå forbi min ejendom.

Egentlig har jeg i mange år, bare snoet lyskæden rundt om træet og tændt for timeren, så pærerne lyser i de timer jeg ønsker.

Men Morten fra Finn L. & Davidsen lærte mig i dag et godt tip til hvordan jeg kan passe på min lyskæde i flere år, for det kan godt være lidt dyrt at skulle ud og investere i ny lyskæde hvert år.

Se filmen og bliv inspireret til et virkelig nemt trick.

Brug for hjælp?

Få uforpligtende pris på en VVS’er her

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk