Entrepriseteamet

Mød vores entrepriseteam, som står klar til at tage hånd om din næste renovering.

Vores entrepriseteam består af særligt erfarne fagfolk, som forstår at tage effektiv hånd om din næste renovering. Vi renoverer både i hoved- og fagentreprise og håndterer enhver byggesag individuelt og med størst hensyntagen til både beboere og det omgivne miljø.

Christian Nyborg

Christian Nyborg

Sektionschef - Entreprise

Jesper Hågensen

Jesper Hågensen

Aut. VVS installatør og beregner

Rikke Frost

Rikke Frost

Projektsekretær

Lars B. Andersen

Lars B. Andersen

Projektleder

E-mail: lba@fld.dk
Tlf.: 22 10 14 60

Michael Harry

Michael Harry

Aut. VVS tekniker og beregner

Mikael Dencker Jensen

Mikael Dencker Jensen

Projektleder

Sidsel Festersen

Sidsel Festersen

Projektsekretær

Det siger kunderne…

Særligt godt arbejde på Friheden

“Jeg må bare sige, at Finn L. & Davidsen er en virksomhed, der lægger vægt på de bløde værdier, hvilket tydeligt afspejler sig hele vejen igennem organisationen. Lige fra ledelsen, byggelederen og ikke mindst svendene, der alle har en virkelig rar tilgang til at få sagen til at glide, holde ord, orden på papirgangen og være løsningsorienterede. Kan man tale om, at virksomheder har en speciel ånd – ja, så har Finn L. & Davidsen en virkelig god firmaånd!”

Anne Sommer, tidl. byggeleder, Orbicon

Fingeren på pulsen hele vejen

”Projektet er faktisk forløbet rigtig godt, endda over forventning. Vi havde en opgave, der skulle løses – det blev den, og nu er det overstået. Der har været et godt samarbejde med vores kontaktperson hos FLD fra begyndelsen. Kommunikationen har været fin med ugentlige byggemøder. Måske lidt mange møder, men omvendt havde vi alle fingeren på pulsen hele vejen, så det fungerede faktisk fint. Vores beboere har været tilfredse med forløbet og glade for de fleste håndværkere, især dem fra FLD”.

Glenn Fischer, beboer og formand for foreningen

Hensynsfulde og dygtige folk

“Jeg har oplevet et professionelt samarbejde med FLD. Sobert og håndværksmæssigt korrekt udført. Der er en stor faglig stolthed, og mandskabet i FLD er uddannet til opgaven. Vi laver meget indendørs renoveringer, som udskiftning af stigstrenge og varmeinstallationer, hvor vi kommer ind til folks hjem og arbejder. FLD’s folk er gode til at gebærde sig og imødekomme beboernes forskellige behov.”

Sorin Nita, Projektleder, PROMANA Bygningsrådgivning A/S