Om FLD

FLD_bil_squareFinn L. & Davidsen A/S er i dag en moderne og højteknologisk el- og VVS-virksomhed, med primært fokus på større byggesager, ejendomsistandsættelse og –vedligehold. Vi beskæftiger godt 90-100 medarbejdere fordelt på el, VVS og forsikringssager og er repræsenteret i 7 lokalafdelinger fordelt på Sjælland.

Virksomheden bestod oprindeligt af to separate forretninger. Finn L. Hansen A/S som blev etableret i Næstved i 1967, og Davidsen & Søn A/S, der åbnede sin forretning i Haslev tilbage i 1936. De to virksomheder fusionerede i 1992 og har siden udviklet sig til en innovativ organisation, hvor moderne teknologi kombineret med en klar strategi, sikrer kunderne et produkt og en service af højeste kvalitet. Virksomheden ejes og ledes i dag af Lasse Houengaard, som overtog virksomheden i 2007.

 

KVALITETSSIKRING
Kvaliteten er gennemgående i det arbejde, vi udfører hos Finn L. & Davidsen, uanset opgaven. Vores medarbejdere ansættes ud fra en række kvalitetsmæssige krav, som skal sikre vores kunder den særlige service, som virksomheden er karakteriseret ved. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau hos alle medarbejdere, for kun med ekspertise og erfaring kan vi gennemføre projekter af højeste kvalitet.

Vores interne arbejdsprocedurer sikrer vores kunder et glat og professionelt forløb i alle sager, og vores tilsynsførende arbejdsledere har det konstante overblik og den løbende kontakt til kunden. Alle projekter afsluttes ved en overdragelse sammen med de involverede medarbejdere.

 

entrepriseENTREPRISE
Efter mange år med større byggeprojekter har vi en række faste samarbejdspartnere og underleverandører, som gør os i stand til at lede ethvert byggeprojekt enten i hoved- eller totalentreprise, og levere den samme høje kvalitet som vores kunder kan forvente i vores øvrige arbejde.

På vores hovedkontor i Haslev sidder et dygtigt team af egne beregnere og byggeledere med års erfaring. De kender alle byggeriets faser og det gør Finn L. & Davidsen i stand til dels at tilbyde den mest realistiske pris og efterfølgende lede og projektere arbejdet fra start til slut. Læs mere om entreprisesager her.

 

GRØN ENERGI
Finn L. & Davidsen har de sidste 25 år haft et stigende fokus på vedvarende energi og vi er i dag en af de førende leverandører af løsninger indenfor grøn energi og genanvendelse naturens egne kræfter. Vi har alene i 2012 leveret over 100 installationer indenfor vedvarende energi og dermed sparet vores kunder for mange penge. Læs mere om vores energiløsninger her.

 

partsLEVERANDØRER
Finn L. & Davidsen har et tæt samarbejde med markedets største leverandører af el- og VVS produkter, og vi kan således levere alle de kendte mærker til en konkurrencedygtig pris. Vi er altid opdateret på nyeste teknologier indenfor energiovervågning og en lang række andre områder, så vi altid er i stand til at råde og vejlede vores kunder bedst muligt.

 

 

FLD SKOLEN
Med FLD Skolen sørger vi for løbende uddannelse, både på fagaktuelle og praktiske områder, som skal sikre højere sikkerhed og bedre service, overfor vores kunder såvel som overfor hinanden.

Læs mere om FLD Skolen her.